Diberdayakan oleh Blogger.
RSS

Hevoset olivat lieviä, kuten

Hevoset olivat lieviä, kuten Arabian hevonen, Morgan, Quarter Horse, Paint ja täysiverinen voi painaa noin 590 kg. Hevoset ovat "raskaita" tai vetojuhtia, kuten Clydesdale, LuPulau Tidungonnos, Percheron, ja Shire painaa jopa 907 kiloa voi saavuttaa.

Shio Hevoset ovat 12 vuoden sykli eläinten näkyvät Kiinan Zodiac liittyvät kiinalainen kalenteri. Mukaan kiinalainen kansanperinne, jokainen eläin liittyy tiettyjä persoonallisuuden piirteet, ja syntyneet hevonen ovat: älykäs, itsenäinen ja vapaa uhrautuvasta.

Pulau Pramukajälkeen koira, uskollinen ystävä on hevonen? Lemmikki hevonen koskaan lähtenyt hänen työnantajansa pakko toisin. Uskolliset ystävät voivat tuoda meille monen kilometrin päässä ilman väsymystä. Hevoset ovat eläimiä, jotka auttoivat ihmisten kautta historian. Tällä hetkellä voit nähdä tuhansia autoja kaduilla ja monet moottoritiet on rakennettu näistä autoista. Kuitenkin ihmiset palvelemaan uusia autoja viime vuosisadalla. Tuolloin isoisä tai isoäiti syntyi, ei ollut autoa. Tuolloin eläimiä, erityisesti hevosia, käytetään kulkuväline. Tiesitkö, että voit merkitä iän hevosen tarkastelemalla sen hampaat? Koska ruoho on syönyt hevosta sisältävät hiekkaa ja pölyä, niiden hampaat hitaasti kulumista ja kuluminen korko näkyy sen ikä. Kuitenkin, todellinen hevosen hampaat hyvin pitkä. Nämä hampaat ovat samanlaisia ​​kiinni upotettu leukaluuhun. Verrattuna meidän hampaat, hampaan juuret ovat syvällä hevonen. Kun hampaat alkavat kuluvat osat, jotka on sulautettu leukaluu alkavat ilmestyä. Jopa hevoset ovat hyvin vanhoja, niiden juuret näkyy pinnalla kumit. Jokainen hammas voi käyttää koko 2,5-5 cm, ennen kuin sitä ei voida käyttää pureskelua. Mieti hetki, jos Herramme ei antanut nämä ominaisuudet hevonen, eläin menettää pian hampaansa ja kuoli nälkään. Herramme on myös muita tärkeitä valmiuWisata Pulau Pariksia hevosen höyheniä. Jouhet eräänlaiseksi termostaatti - laite käyttää säätelemään kehon lämpötilaa - heille. Heidän ruumiinsa on säilytettävä lämpötilassa 38 astetta. Säilyttää tämä lämpötila, jouhi pitenee talvella. Kesällä hevonen irtoa höyhenet, joten niiden ruumiinlämpö säilyy. On toinenkin mielenkiintoinen ominaisuus hevonen: hevoset nukkuvat seisomaan! Tiedätkö, miten he yrittävät pitää putoamisen? Koska niiden jalan luut on kyky "lukita" unen aikana. Kiitos mahdollisuuden, että Jumala on antanut näille hevosille, he voivat nukkua seisoo ja myös painavaa kuormaa. Samalla ihmisen pään drooped kun hän nukahti tuolille. Hevosen jalat luotiin ei vain voi kuljettaa raskaita kuormia, mutta myös painella. Toisin kuin muut eläimet, hevonen ei ole solisluu, piirre, jonka avulla ne askel yli leveyden. Lisäksi on olemassa mekanismi luut ja lihakset jaloissa, joka vähentää energian määrä vapautetaan, kun he juoksivat nopeammin ja parantaa kykyä liikkua. Tämä mekanismi on samanlainen funktio vaihdetta autossa. Koska auto kytkeytyy päälle suuremman vaihteen nopeammin ja nopeammin, hevonen oli siirtynyt "vaihde" on suurempi, jos haluat ajaa nopeammin. Vaikka tarvittava teho ajaa lasku, lisääntynyt liike ominaisuuksia. No, miksi hevonen ruumis on suunniteltu pystyä kantamaan raskaita kuormia ja voi painella? Oikeastaan ​​kuljettaa raskasta kuormaa tai painella hevonen ei ole välttämätön taito itselleen. Joten, miksi hevoset on tällaisia ​​ominaisuuksia? Seray parta tai joka on latinankielineBosPoker.com Situs Judi Poker Online Terbaik Terpercaya n nimi Alophoxius Bres (Grey-chee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Posting Komentar